Klik hier voor openbare optredens
Klik hier voor contact

Besloten optredens

 

Chique 2018


Biografie MillStreet

Allround coverband Millstreet speelde in 10 jaar meer dan 1500 live optredens en heeft tot op de dag van vandaag nog steeds het doel om de lat binnen de amusementsmarkt te verhogen. Zij probeert dit telkens weer met haar frisse, jeugdige en moderne uitstraling en haar actuele repertoire. Dit alles wordt combineert met hoge muzikaliteit, een eigentijdse show en de drang om elke keer weer boven zichzelf uit te stijgen.

Milstreet bestaat uit 6 muzikanten die allen een schat aan ervaring hebben, waarbij leadzanger Marc en leadzangeres Lizzy absolute meerwaarde betekenen. De band is een hechte eenheid die zelf net zo veel plezier in het optreden heeft als de mensen vóór het podium.

Door haar brede inzetbaarheid is Millstreet uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, intieme privéfeesten en bruiloften. Zij heeft al vele feesten voor zeer tevreden bedrijven en bruidsparen muzikaal mogen omlijsten!

Millstreet presenteert een voortdurend vernieuwende, frisse en eigentijdse show met de beste en mooiste covers uit de actuele Top 40 charts, maar ook worden de 70’s, 80’s & 90’s, het Nederlandstalige lied, Easy-listening, Trance & Dance, Feestmuziek en stevige Rock absoluut niet geschuwd. Millstreet is van alle markten thuis en zal haar repertoire afhankelijk van de gelegenheid èn gedurende de avond zelf zorgvuldig uitkiezen.

Voor elk feest en budget probeert Millstreet een goede oplossing aan u te bieden.


Entertainment op maat

Door hun vernieuwende en unieke concept "MORE" zijn de gevestigde MillStreet shows nu voortaan onbeperkt door uzelf uit te breiden op het gebied van muziek, show en entertainment. Zij denken graag, op uw verzoek, mee over extra aanvullingen naar wens. Het is geen must, maar een extra service die MillStreet u kan aanbieden; doe uw voordeel ermee.

More Music:

-Een FEEST OF DANCE DJ
-Een 3 KOPPIGE BLAZERSSECTIE
-Een extra BAND IN HET VOORPROGRAMMA

More Light:

- Een kleine of grote LEDWALL voor visuals, bedrijfslogo, filmpjes etc
- Een VERLICHTE DANSVLOER
- Een mega LASERSHOW
- Een BEAMER MET SCHERM

More Show:

- Diversen SHOW DANSERESSEN
- Spannende GOGO GIRLS
- Speciaal intro met HIPHOP CREW
- Een AIRBALL tijdens een MillStreet Show

More FX:

- Verkoelende Co2 JETS of PISTOOL
- Spectaculair STAGE FIRE
- Feestelijk CONFETTI KANON of STREAMERS
- Verfrissende SNEEUW of SCHUIM PARTY

Techniek door Generation Rental Group BV

Niet meer weg te denken in deze tijd zijn de technische en logistieke faciliteiten van Millstreet. Het zou onmogelijk zijn de kwaliteit van ieder optreden, welke zeer hoog in het vaandel staat, keer op keer te realiseren zonder deze facilitaire voorzieningen. Om dit waar te maken is een perfect op elkaar ingespeelde technische crew een absolute must.

Voor wat betreft de crew van Millstreet kunnen we kort zijn; het zijn gerenommeerde technici die elk hun sporen in hun vakgebied reeds vele malen hebben verdiend en het respect van een ieder die werkzaam is in de amusementsbusiness keer op keer opnieuw bevestigd krijgen.

De crew draagt zorg voor de op- en afbouwwerkzaamheden, de front of house geluidsbeheersing, de monitoring en eventuele soundsupport (voor bijvoorbeeld tape acts) op het podium en niet te vergeten de bediening van de imposante lichtinstallatie.

Impressies

Wegens privacyredenen kunnen wij tot op heden helaas niet meer foto's en video's op deze pagina plaatsen.

Foto’s:

Bruiloft Luc & Janneke
 
Bedrijfsfeest ROC Nijmegen 

 

Referenties 

Heesen Yachts

PPeople

Efteling

Smilde Bakery

Travion IT Distribution

Plastisol

Scholten Awater

AAFM

CSU

Vink

ANWB

Sligro

 
 Berghege

 Larenstein  Albert Heijn  Belastingdienst


Nedac Sorbo


Geveke


Independer
 

Peter Appel Transport 

 CWZ

 Tzorg

 SSH Utrecht

 Synthon

 Potjes

 Eijkelkamp

 Ploegam

 Stichting PAMM

 Rabobank
 

 Centric  Van der Kraaij  
VB Airsuspension