* Top 40 * 100% Dance * Pop * Rock * Party *

 

Coverband MILLSTREETde liveband zonder grenzen.

 

Oké, luister goed!

 

Je hebt een groot evenement op de planning, maar je bent wel klaar met de standaard coverbands en DJ's. Je wilt er 100% zeker van zijn dat men over een half jaar nog over jouw evenement napraat? Dan is er maar één oplossing:

 

Millstreet boeken!

 

Festival, feesttent? Geen probleem! Of toch een überluxe bedrijfsfeest met prosecco en kaviaar in de Ardennen? Lusten wij ook! Misschien liever een beetje romantiek in de zaal? Ook op bruiloften zijn wij graag van de partij!

 

Is een spetterende, constant vernieuwende show voorzien van het vetste op gebied van licht en geluid nog niet genoeg, en moet het over de top met confetti, Co2 jets en stageflames? Dan nemen wij graag wat extra spul mee!


De mensen gaan gegarandeerd uitgeput en met een glimlach van oor tot oor weer naar huis!

 

Wij barsten van de energie en dat willen we graag delen! "Entertainment to the Max!" noemen we het zelf.


Een keigoed product voor jouw feest dat je ergens anders niet snel zult vinden!

 

Wil jij dit alles ook ervaren of hebben we je nog niet kunnen overtuigen? Neem dan snel contact met ons op!

 

MSB

 

Bedrijfsfeest Inntel Hotels


Black & White en Dress to Impress!⭐️ Nou dat is ze gelukt!😍 Iedereen van Intell Hotels zag er spectaculair goed uit en ownde die dansvloer! Het was een redelijke last minute boeking, maar na een snelle agenda check was de hele band beschikbaar💪 Gelukkig maar, want dit feestje hadden we voor geen goud willen missen🙌 Advance Events heeft zichzelf overtroffen met dit super mooie bedrijfsfeest, het was tot in de puntjes geregeld! Thank you all voor dit fan-tas-tische feest zo op de zondag!!✌️🍾 #Bedrijfsfeest #Intellhotels #AdvanceEvents #Zovierjefeest #Vettedanskwaliteiten #Millstreetlive #feeeeeestjeopzondag

terug naar boven terug naar boven

Mail de Millstreetband
Facebook like box
Sluiten

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_real_escape_string() in /home/vhosting/ad/vhost0074594/domains/millstreetband.nl/htdocs/www/includes/functions.php:564 Stack trace: #0 /home/vhosting/ad/vhost0074594/domains/millstreetband.nl/htdocs/www/index.php(325): parsePopup('moremusic') #1 {main} thrown in /home/vhosting/ad/vhost0074594/domains/millstreetband.nl/htdocs/www/includes/functions.php on line 564