* Top 40 * 100% Dance * Pop * Rock * Party *

 

 

Coverband MILLSTREETde liveband zonder grenzen.

 

Band huren? In 10 jaar tijd speelde coverband MillStreet meer dan 1500 live optredens met succes in binnen en buitenland. Met hun onuitputtelijke energie en uitstraling blijven zij graag geziene gasten in elke discotheek, feesttent of evenement, bruiloft en bedrijfsfeest door heel Nederland en daarbuiten.

 

Hun repertoire bestaat uit up-to-date top 40, 100% dance, pop, rock en party covers. Deze songs worden in verrassende medley vorm, populaire mash-up stijl of voluit gebracht door 6 ervaren muzikanten.

 

Voor elk feest of budget probeert MillStreet een goede oplossing aan u te bieden.

 

MSB

 

Entertainment op maat 

 

Door hun vernieuwende en unieke concept "MORE" zijn de gevestigde MillStreet shows nu voortaan onbeperkt door uzelf uit te breiden op het gebied van muziek, show en entertainment. Zij denken graag, op uw verzoek, mee over extra aanvullingen naar wens. Het is geen must, maar een extra service die MillStreet u kan aanbieden, doe uw voordeel ermee.

 

 

Bedankt allemaal!! Carnaval 2018!


Lieve Lieve Lieve Carnavalvierders!!

We willen jullie nog even onwijs bedanken voor een enorm vette carnaval dit jaar!! Elke avond was anders, maar elke avond was ook ontzettend leuk! We zijn top verzorgd, stonden soms verbaasd en met een open mond te kijken naar hoe iedereen volledig uit z'n dak ging, en hebben enorm genoten van alle feestvierende mensen! Wat een gezelligheid! Mooi om te zien dan oud en jong samen kon feestvieren, en dat wij daar onderdeel van mochten zijn!
We willen toch graag even een kleine (grote) Shout-out geven naar een paar mensen!
Ten eerste: Edwin Brouwer 4 dagen lang zwoegend door het publiek met je camera, met als resultaat: fantastische beelden! Eddy4president!
Dan! Gea Zandink Wat moesten we toch zonder je! Drankjes, hapjes alles werd verzorgd!
Ennnnnnnnn dan nog natuurlijk Paul Van de Veerdonk Elk jaar met carnaval wordt de traditie in stand gehouden, en klinken we als engeltjes op het podium! In het bijzonder onze vaste crew @stijnvandemen voor jouw prachtige lichtplaatjes en @jellevandenhoek voor jouw passie en noeste arbeid..!
Verder: Generation Rental Group B.V, Lukassen Produkties,Carnavalsvereniging De Dolbotters, De Merx, Tunneke Heesch en De Potter: Het was weer te gek!! Bedankt voor alles!
En jongens!!! TOT DE VOLGENDE CARNAVAL!!!

terug naar boven terug naar boven

Mail de Millstreetband
Facebook like box
Sluiten
Lees verder...
Sluiten
Lees verder...
Sluiten
Lees verder...
Sluiten
Lees verder...