* Top 40 * 100% Dance * Pop * Rock * Party *

 

Coverband MILLSTREETde liveband zonder grenzen.

 

Oké, luister goed!

 

Je hebt een groot evenement op de planning, maar je bent wel klaar met de standaard coverbands en DJ's. Je wilt er 100% zeker van zijn dat men over een half jaar nog over jouw evenement napraat? Dan is er maar één oplossing:

 

Millstreet boeken!

 

Festival, feesttent? Geen probleem! Of toch een überluxe bedrijfsfeest met prosecco en kaviaar in de Ardennen? Lusten wij ook! Misschien liever een beetje romantiek in de zaal? Ook op bruiloften zijn wij graag van de partij!

 

Is een spetterende, constant vernieuwende show voorzien van het vetste op gebied van licht en geluid nog niet genoeg, en moet het over de top met confetti, Co2 jets en stageflames? Dan nemen wij graag wat extra spul mee!


De mensen gaan gegarandeerd uitgeput en met een glimlach van oor tot oor weer naar huis!

 

Wij barsten van de energie en dat willen we graag delen! "Entertainment to the Max!" noemen we het zelf.


Een keigoed product voor jouw feest dat je ergens anders niet snel zult vinden!

 

Wil jij dit alles ook ervaren of hebben we je nog niet kunnen overtuigen? Neem dan snel contact met ons op!

 

MSB

 

Millstreet in de Babanthallen met CSU!!!


Daaaaaaamnnnn!!🙌🙌Als we de foto’s terug zien komt alle adrenaline weer terug! MILLSTREET in de BRABANTHALLEN❤️. Wauw wauw wauw, wat was dit onbeschrijfelijk vet!! We zijn nog niet op de aarde geland😂 Dikke Ledwalls van totaal 32 meter breed en 5 meter hoog, Feestvieren met 20.000 man, en het belangrijkste: met de hele band een enorm vet optreden neergezet!🤘CSU, onwijs bedankt voor deze fantastische dag! Wat een toppers van personeel hebben jullie zeg☺️! We gaan hier nog heel lang van nagenieten, ennuuhhhhh volgende gig in het Ziggo😏😇😂 ?!?#MillStreetBand1 #Brabanthallen #Wateenpubliek #lifegoals Generation Rental Group B.V CSU #performing #Musicians #Trots #EdwinBrouwer

terug naar boven terug naar boven

Mail de Millstreetband
Facebook like box
Sluiten
Lees verder...
Sluiten
Lees verder...
Sluiten
Lees verder...
Sluiten
Lees verder...