* Top 40 * 100% Dance * Pop * Rock * Party *

 

Coverband MILLSTREETde liveband zonder grenzen.

 

Oké, luister goed!

 

Je hebt een groot evenement op de planning, maar je bent wel klaar met de standaard coverbands en DJ's. Je wilt er 100% zeker van zijn dat men over een half jaar nog over jouw evenement napraat? Dan is er maar één oplossing:

 

Millstreet boeken!

 

Festival, feesttent? Geen probleem! Of toch een überluxe bedrijfsfeest met prosecco en kaviaar in de Ardennen? Lusten wij ook! Misschien liever een beetje romantiek in de zaal? Ook op bruiloften zijn wij graag van de partij!

 

Is een spetterende, constant vernieuwende show voorzien van het vetste op gebied van licht en geluid nog niet genoeg, en moet het over de top met confetti, Co2 jets en stageflames? Dan nemen wij graag wat extra spul mee!


De mensen gaan gegarandeerd uitgeput en met een glimlach van oor tot oor weer naar huis!

 

Wij barsten van de energie en dat willen we graag delen! "Entertainment to the Max!" noemen we het zelf.


Een keigoed product voor jouw feest dat je ergens anders niet snel zult vinden!

 

Wil jij dit alles ook ervaren of hebben we je nog niet kunnen overtuigen? Neem dan snel contact met ons op!

 

MSB

 

We're Back!!


Hell Yeah We’re Back!πŸ™Œ Na een heerlijke vakantie, hebben we deel 2 van het feest-seizoen afgetrapt met het huwelijk van René en Linda, plus ALWEER een topfeest in Bemmel! Beter kon het nietπŸ˜πŸ’ƒπŸ» De foto’s staan online dus kijk snel of je er tussen staat! Heb je het gemist? Don’t worry! Morgen staan we alweer in Geffen😍! Check onze agenda voor een feest bij jou in de buurt!πŸ‘Š #Wegaanweer #Millstreetisaan #seasonpart2 #weddings #kermisBemmel #feestjuuhhh #wanneerzienwejou #checkdeagenda

terug naar boven terug naar boven

Mail de Millstreetband
Facebook like box
Sluiten
Lees verder...
Sluiten
Lees verder...
Sluiten
Lees verder...
Sluiten
Lees verder...