TEAM MILLSTREET

‘Wat een energie komt er van dat podium af!’ is de meest gehoorde reactie van zowel de organisatie, als de mensen in de zaal na een MillStreet show.

Ons team is hecht, energiek, passievol, kwalitatief, ervaren en enorm gedreven! Wij maken plezier op het podium en houden van interactie met het publiek; een feest maak je toch met z’n allen!

Onze leadzangers

BEAUTY

Lizzy Kreeftmeijer, leadzangeres

Lizzy is een afgestudeerde criminologe die toch heeft gekozen voor de muziek! Ze komt uit Utrecht en zong eerder dan dat ze kon praten. Na de vooropleiding muziektheater aan het Fontys HKU te hebben gevolgd, een jaar muziektheater te hebben gestudeerd aan Codarts in Rotterdam en 6 jaar te hebben gewerkt als zingende serveerster, werd zij gekozen als leadzangeres van MillStreet. Waar ze vijf jaar geleden nog als normaal meisje binnenkwam, kan ze zichzelf inmiddels bijzonder goed staande houden tussen vijf mafkezen van bandleden. Een show neerzetten kan ze als geen ander en samen met Marc is ze onderdeel van een gouden duo!

And the BEAST

Marc van Demen, leadzanger

Wie het woord ‘ras-entertainer’ opzoekt in het woordenboek, vindt direct een foto van Marc van Demen. Marc komt uit Ravenstein en was al onderdeel van MillStreet, voordat Lizzy kon lopen. In 1996 werd hij gekozen als leadzanger bij MillStreet, maar in 2005 stopte hij. Het bleef echter kriebelen en na het gezicht te zijn geweest van de 90s act, The Scooter Experience, muziek- en zanglessen te hebben gegeven en zichzelf te hebben verdiept in alle zangtechnieken, heeft Marc in 2012 MillStreet weer nieuw leven in geblazen. EN HOE! Met deze totaal ‘nieuwe’ MillStreet tourt hij alweer een aantal jaren door Nederland. En met groot succes!

Onze muzikanten

Mr. Bass

Roland Franken, bassist

Dit muzikale meesterbrein hoort alles! Onze Roland, die al sinds het afstuderen aan het conservatorium in 2006 beroepsmuzikant is, voorziet de band van de nodige energie op het podium en blaast de spreekwoordelijk speakers op met z’n fantastische lage tonen! Naast het spelen bij MillStreet heeft Roland een eigen lespraktijk voor basgitaar in Arnhem, waar hij met veel plezier zijn kennis probeert over te dragen aan leerlingen van alle niveaus en leeftijden.

Scheurende gitaren!

Mark Ruijs, gitarist

Begonnen op een bokfluit en inmiddels de gitarist van MillStreet! Mark komt uit een ontzettende muzikale familie en het kon niet anders dan dat hij ook het muzikale pad zou kiezen. Naast het produceren van scheurende gitaargeluiden kan Mark ook nog eens zingen! Binnen MillStreet neemt hij de backing vocals voor zijn rekening, maar als je gelukt hebt, hoor je hem soms een stukje solo zingen! Tot slot is hij ook regelmatig op het podium te vinden in een akoestische setting met diverse bevriende muzikanten.

Master of sounds

Luuk Arndts, toetsenist

Ons Duracell-konijn staat zelfs na zes sets nog onvermoeibaar ‘Hey Jude’ met de zaal te zingen! Het energielevel van deze muzikale duizendpoot is zo enorm hoog dat het de hele band naar een hoger level tilt. Luuk is ooit begonnen als drummer/percussionist. Toch bleek de liefde voor toetsen groter te zijn. Inmiddels staat Luuk alweer zo’n vier jaar op drie verschillende boards te rocken en is hij de koning van het repertoire en sounds geworden. Van elk nummer maakt hij een dikkere versie, verzint hij de vetste medleys en zorgt hij er samen met de andere bandleden voor dat MillStreet altijd de vetste nummers speelt!

Kicking Drums

Roel van Moll, Drummer

De 21 jarige Roel is het jongste lid van ons team, maar zeker niet de minste! Op zijn dertiende had hij de drumstokken al vast en hij heeft ze nooit meer losgelaten! Deze jonge, energieke, aan het conservatorium in Haarlem studerende muzikant, vindt het geweldig om samen op het podium zijn passie te delen voor muziek en het publiek gek te maken met een dikke show op zijn drums! Roel is er klaar voor om iedereen gek te maken met zijn skills! Are you ready too?!