Unleash the beast and party till you drop!

De lente ontwaakt, de zon begint te schijnen, het festivalseizoen is geopend! Massaal trekt Nederland weer uit naar de mooiste feestjes om te genieten van muziek, biertjes en vrienden. Ingrediënt voor een onvergetelijk feest? MillStreet!

Ben jij ook klaar met de standaard act of DJ op je festival en wil je dat mensen nog jaren napraten over die fantastische avond?
Door de moderne show van MillStreet, het interactieve top-entertainment van het team, de dikke special effects en een repertoire waar de gemiddelde DJ niet meer tegen op kan, is MillStreet de perfecte act om een festival op z’n grondvesten te doen schudden.

Tip: check de playlist met nummers die MillStreet live speelt. Deze is beschikbaar via de menubalk onder de knop: contact > press kit > festival bestanden.

Een aanrader: geniet van onze live foto's onder de knop: media > foto's > festival.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op!
Ben je overtuigd?

Techniek & Special Effects

Licht, Geluid & Video

Naast professionele muzikanten, bestaat het MillStreet-team ook uit een gedreven crew. Op elk festival zorgen zij voor een dikke lichtshow en verpletterend geluid. Met hun skills maken zij de show compleet!

Wij werken samen met Generation Rental, een licht- en geluidsbedrijf dat garant staat voor kwaliteit. Bij een MillStreet-boeking nemen zij standaard de beste geluids- en lichtset mee, aangepast op de omvang van je festival. Je hoeft zelf verder nergens meer naar om te kijken! Is alle techniek al geregeld? Het is ook mogelijk om een show zonder licht- en geluidsapparatuur te boeken.

Tip: Wil je dat de hele show wordt vastgelegd in de vorm van vette foto's of een aftermovie? In combinatie met een MillStreet-boeking heb je de optie om onze vaste cameraman erbij te boeken!

When the sky's the limit!

Confetti, C02, Guns, Stageflames: You name it, we've got it! Het puntje op de i, de kers op de taart, die extra vibe op de avond.
Wij zeggen: doen! Vraag naar alle mogelijkheden als je contact met ons opneemt. Wij leggen je met veel plezier uit hoe wij je festival geheel uit z'n plaat laten gaan!

De festival-shows zijn standaard voorzien van:

* Fury Jets
* (Electric) Egorizers
* Paper Blower

Wanna have more? De show is o.a. uit te breiden met:

* CO2 Stadium Confetti Blaster
* CO2 Shooters & Gun
* Stageflames
* Strandballen
* Foamsticks

Heb je zelf nog een suggestie? Geen probleem! You ask, we deliver. Vraag snel naar alle mogelijkheden!

Recenties
Mariska Karman zegt: In 1 woord FANTASTISCH!!!!
Dirk de Jong zegt: Dak er af, wat een feest! Garantie voor een super avond. Van begin tot eind.
Mike Ploegmakers zegt: We hebben Millstreet voor ons koningsdag feest Berghem Spant de Kroon geboekt en ze hebben echt de hele tent plat gespeeld! Super band voor ieder feest, extra kudos voor de lichtman, de lichtshow was echt top.
Diane van den Top zegt: Wauw wat een band vanaf het eerste moment zo veel energie.... onvoorstelbaar. Topband van het begin tot aan het eind.
Daisy Anneveld zegt: Echt een fantastische band!!