A party to remember!

De mooiste dag van jullie leven! Of jullie nou net in het huwelijksbootje zijn gestapt, of juist een bijzondere jubileum hebben bereikt; samen met jullie en de gasten, halen wij alles uit de kast om jullie speciale dag een gouden eindfeest te geven!

Wij bieden een exclusieve show van hoge kwaliteit en aan interactie is geen gebrek! De energie spat van het podium af en met een perfect afgestemd repertoire, spetterende lichtshow en mooi geluid, wordt het een feest waar jullie nog jaren over na zullen praten.

Ben je benieuwd naar ons repertoire? Check dan snel de playlist met nummers die MillStreet live speelt. Deze is beschikbaar via de menubalk onder de knop: contact > press kit > huwelijk bestanden.

Een aanrader: geniet van onze live foto's onder de knop: media > foto's > huwelijk.

Zijn jullie overtuigd?

There's more!

Een gouden randje

Jullie favoriete nummer -live gezongen- terwijl zij als bruid naar het altaar loopt om het 'ja-woord' te geven aan de man van haar dromen! Het kan! Marc en Annemiek kunnen de ceremonie, onder begeleiding van gitaar of piano, aanvullen met de mooiste nummers. Ook de receptie voorzien van gezellige achtergrond muziek is geen probleem! Willen jullie je dag dat gouden randje geven? Vraag dan snel naar de mogelijkheden!

Licht, Geluid & Video

Wanneer jullie MillStreet boeken op jullie huwelijksfeest, zijn jullie niet alleen gegarandeerd van zes muzikanten. De techniek wordt compleet verzorgd door onze eigen licht- en geluidstechnici! Wij werken samen met Generation Rental, een licht- en geluidsbedrijf dat garant staat voor kwaliteit. Voor jullie knalfeest nemen zij standaard de beste geluids- en lichtset mee, aangepast op de omvang van jullie feestlocatie.

Onze technici verzorgen eventueel de pauzemuziek, maar het boeken van een Dj behoort ook tot de mogelijkheden! Verder is het mogelijk om de show aan te vullen met special effects. Vraag, voorafgaand aan jullie huwelijksfeest, vrijblijvend naar de diverse opties.

Nog twijfels? Kom langs! Maak snel een afspraak om de bandleden te ontmoeten, te spreken en te zien optreden tijdens een van onze shows.

Tip: Willen jullie het feest echt onvergetelijk maken en de mogelijkheid hebben om elke dag nog terug te kunnen kijken naar de fantastische beelden van jullie avond? Het is bij ons mogelijk om een ervaren cameraman bij te boeken! Speciaal voor jullie levert hij na afloop de mooiste foto’s of een verpletterende aftermovie!

Reacties van bruidsparen
Dianne Tolboom zegt: MillStreet wij hebben een TOP avond gehad met jullie , bedankt voor een super gezellige avond met allemaal mensen die ons lief zijn.
Maria Lommers zegt: Millstreet, jullie waren geweldig gisteren. Ons 25 jarig huwelijksfeest is nu onvergetelijk geworden. Super bedankt! Groetjes Toine & Maria
Jurre van der Sanden zegt: Wat een top band met een geweldige crew! Dit heeft ons feest gemaakt. Binnen no-time zat de sfeer erin en knalde het door tot het einde. Genoten!
Desiree Van Gemert-de Greef zegt: Jullie hebben ons huwelijksfeest omgetoverd tot een fantastische party! Oud en jong, iedereen op de dansvloer! Ook in de kelder van een historisch kasteel kan het dak eraf! Jullie zijn top!
Roy Grotenhuis zegt: Maanden lang naar uitgekeken Millstreetband jullie waren fantastisch! Iedereen heeft vanaf het eerste moment genoten van jullie enthousiasme en energie!Nogmaals super bedankt voor deze onvergetelijke avond! Roy en Nicky Grotenhuis en alle gasten!
Marc van Dijk zegt: Op 16 juni jl. heeft MillStreet van ons huwelijksfeest bij De keet in Heerde een top avond gemaakt. Al onze gasten waren unaniem lovend over hun optreden en we kunnen met recht zeggen dat het dak eraf ging. Ze wisten de sfeer goed aan te voelen en de dansvloer heeft de hele avond niet leeg gestaan.
Simone van Gaal zegt: Afgelopen vrijdag 20 april was het dan zover...onze trouwdag! Na het zien van Millstreet op een tentfeest wisten wij het gelijk: "Dat wordt de band!". Na een korte ontmoeting backstage klikte het gelijk en waren we nog enthousiaster! En toen was het zover...onze feestavond waar Millstreet ging spelen. Wat hebben wij hier naar uitgekeken en.....ons gevoel was dubbel en dwars bevestigd!! Wat een geweldig feest hebben wij gehad! Een avond om nooit meer te vergeten! De manier waarop jullie de muziek met jullie enthousiasme en energie overbrengen op het publiek is enorm!! Jullie waren SUPER!! Nogmaals bedankt voor dit onvergetelijke feest!! Liefs, Jeroen & Simone van Gaal
Roel Damen zegt: Gisteren was het dan zover. Onze bruiloft. Een dag waar we meer dan een jaar naartoe hebben geleefd. Een van de grote verrassingen voor onze gasten was MillStreet en wij wisten natuurlijk al lang dat dit een hele leuke verrassing ging worden. We hebben van begin tot eind met de volle zaal staan dansen en feesten totdat onze voeten niet meer konden. Het heeft ons feest gewoon gemaakt. Echt top! Even een paar daagjes bijkomen maar dan zou ik het zo weer opnieuw doen! Heren en dame echt enorm bedankt voor het feestje van ons leven! We zien elkaar vast en zeker nog wel eens bij een volgend feest.
Sandra Hoekema zegt: Wat een fantastische band zijn jullie zeg, bij de trouw avond van Martin en Sandra. in een woord geweldig. wij hebben genoten!