Cool but Classy!

Kwaliteit en Klasse! Glitter en Glam!
Bestaat uw bedrijf zoveel jaar? Of heeft u iets speciaals te vieren? Of u nou een exclusief event organiseert of uw bedrijfshal wordt ombouwd tot feestterrein, wij doffen ons graag op om samen met uw gasten ervoor te zorgen dat het een onvergetelijke avond wordt.

Wij bieden een exclusieve show van hoge kwaliteit en aan interactie is geen gebrek! De energie spat van het podium af en met een perfect afgestemd repertoire, spetterende lichtshow en verpletterend geluid wordt het een feest waar u en uw gasten het nog jaren over gaan hebben.

Tip: Bekijk ook de playlist met nummers die MillStreet live speelt. Deze is beschikbaar via de menubalk onder de knop: contact > press kit > bedrijfsevent bestanden.

Wil u meer informatie over de mogelijkheden? Twijfel niet en neem contact met ons op!

Techniek & Special effects

Licht, Geluid & Video

Wanneer u MillStreet boekt voor uw bedrijfsevent, dan bent u niet alleen gegarandeerd van zes muzikanten,
wij nemen ook onze eigen licht- en geluidstechnicus mee!

Wij werken samen met Generation Rental, een licht- en geluidsbedrijf dat garant staat voor kwaliteit. Bij een MillStreet-boeking nemen zij standaard de beste geluids- en lichtset mee, aangepast op de omvang van uw event. U hoeft verder nergens meer naar om te kijken! Heeft u alle techniek al geregeld? Het is ook mogelijk om een show zonder licht- en geluidsapparatuur te boeken.

Tip: Wilt u dat de hele show wordt vastgelegd in de vorm van vette foto's of een aftermovie? In combinatie met een
MillStreet-boeking heeft u de optie om onze vaste cameraman erbij te boeken!

Special Effects

Confetti, C02, Guns, Stageflames: You name it, we've got it! Het puntje op de i, de kers op de taart, die extra vibe op de avond.
Wij zeggen: doen! Vraag naar alle mogelijkheden als u contact met ons opneemt. Wij leggen u met veel plezier uit hoe wij de hele zaak geheel uit z'n plaat laten gaan!

De bedrijfsevent-shows zijn standaard voorzien van:

* Fury Jets
* (Electric) Egorizers
* Paper Blower

Wil u toch next level gaan? De show is o.a. uit te breiden met:

* CO2 Stadium Confetti Blaster
* CO2 Shooters & Gun
* Stageflames
* Strandballen
* Foamsticks

Heeft u zelf nog extra aanvulling op het oog? U bedenkt het, wij regelen het..!

Reacties & Referenties
Yolanda de Jong (Barry Callebaut) zegt: Afgelopen vrijdag (29.03.2019) hadden wij ons personeelsfeest, mede door MillStreet is deze 'Jungle Party' een topfeest geworden. MillStreet zorgde ervoor dat vanaf de eerste minuut het dak eraf gin en dat dak is er tot het eind af gebleven! Bedankt dat jullie er een onvergetelijke avond in de 'Jungle' van hebben gemaakt!
Reuvers Bouw zegt: Ons jubileumfeest afgelopen zaterdag was mede dankzij MillStreet een groot succes! Wat een topband en een topavond! Hartelijke groeten en super bedankt namens het team van Reuvers Ontwikkeling & Bouw
Yvonne de Best zegt: Was top CSU goudenparty!! Jullie maakte er een super feest van!!