TEAM MILLSTREET

‘Wat een energie komt er van dat podium af!’ is de meest gehoorde reactie van zowel de organisatie, als de mensen in de zaal na een MillStreet show.

Ons team is hecht, energiek, passievol, kwalitatief, ervaren en enorm gedreven! Wij maken plezier op het podium en houden van interactie met het publiek; een feest maak je toch met z’n allen!

Onze leadzangers

BEAUTY

Annemiek Vendelmans, leadzangeres

SHE’S HERE, onze 24-jarige duizendpoot. Afgestudeerd hbo-bedrijfseconomie en tweedegraads economie lerares. Ze is daarlangs inmiddels ook afgestudeerd Vocal Coach bij Vocal Center, waar ze wekelijks zanglessen verzorgt. Annemiek heeft een schat aan (podium) ervaring als leadzangeres in het coverband circuit. De afgelopen 3 jaar was ze wekelijks te zien op diversen podia door het hele land.

Haar muzikale reis begon in een kinderkoor en groeide uit naar opera en musical. Na verschillende solo-optredens deed ze in de zomer van 2014 mee met het televisieprogramma Beat It. Tijdens het optreden ‘Night of the Proms’ in een volgepakt Ahoy Rotterdam kreeg ze de smaak te pakken en wilde zij meer. Annemiek nam deel aan Idols seizoen 2016 en startte in een professionele coverband. In 2019 werd zij gekozen als leadzangeres van MillStreet. Vanaf heden zijn alle remmen los en is ze er gebrand op, om elke week te vlammen met de boys!!

Ladies and gentlemen, THIS IS THE WAY WE SAY SHE'S READY!

And the BEAST

Marc van Demen, leadzanger

Wie het woord ‘ras-entertainer’ opzoekt in het woordenboek, vindt direct een foto van Marc van Demen. Marc komt uit Ravenstein en was al onderdeel van MillStreet, voordat Annemiek kon lopen. In 1996 werd hij gekozen als leadzanger bij MillStreet, maar in 2005 stopte hij. Het bleef echter kriebelen en na het gezicht te zijn geweest van de 90s act, The Scooter Experience, muziek- en zanglessen te hebben gegeven en zichzelf te hebben verdiept in alle zangtechnieken, heeft Marc in 2012 MillStreet weer nieuw leven in geblazen. EN HOE! Met deze totaal ‘nieuwe’ MillStreet tourt hij alweer een aantal jaren door Nederland. En met groot succes!

Onze muzikanten

Mr. Bass

Bas Veens, bassist

Jaja! Bas op Bass! Begonnen op de piano, maar al snel overgestapt naar de lage noten! Op 15 jarige leeftijd heeft Bas al veel ervaring opgedaan op verschillende podia, but there’re many more to come! Zijn voorliefde voor pedalen maakt zelfs menig gitarist jaloers en zorgt voor vele uitstapjes naar de synth wereld op bas. Creativiteit staat hoog in zijn vaandel en hij weet -in elke show die hij speelt- altijd het beste naar voren te halen!

Scheurende gitaren!

Mark Ruijs, gitarist

Begonnen op een bokfluit en inmiddels de gitarist van MillStreet! Mark komt uit een ontzettende muzikale familie en het kon niet anders dan dat hij ook het muzikale pad zou kiezen. Naast het produceren van scheurende gitaargeluiden kan Mark ook nog eens zingen! Binnen MillStreet neemt hij de backing vocals voor zijn rekening, maar als je gelukt hebt, hoor je hem soms een stukje solo zingen! Tot slot is hij ook regelmatig op het podium te vinden in een akoestische setting met diverse bevriende muzikanten.

The Key Master

Stefan Snapper, toetsenist

Een geboren artiest! Als 3 jarig jochie gaf Stefan, met een emmer als hoed en een racket als gitaar, zijn eerste concerten! Het racket is vervangen door een dik rack met 3 boards en inmiddels studeert hij sinds 4 jaar Muziek Docent en is hij doorgestroomd naar de popopleiding. Stefan is niet alleen een muzikant en toetsenist in hart en nieren, hij is ook nog een eindbaas in het maken van de dikste sounds. Met een zekere obsessie voor gear, klinken de vetste geluiden uit zijn drie boards. He’s ready to roll!

Kicking Drums

Roel van Moll, Drummer

De 22 jarige Roel is het jongste lid van ons team, maar zeker niet de minste! Op zijn dertiende had hij de drumstokken al vast en hij heeft ze nooit meer losgelaten! Deze jonge, energieke, aan het conservatorium in Haarlem studerende muzikant, vindt het geweldig om samen op het podium zijn passie te delen voor muziek en het publiek gek te maken met een dikke show op zijn drums! Roel is er klaar voor om iedereen gek te maken met zijn skills! Are you ready too?!